Hos oss

På Hvaler eller i Motorfabrikken på Kråkerøy!

Når du føler behov for et godt måltid, feire noen, å ha et viktig møte, koble av, sove godt eller la deg underholde; kom til oss - her eller der!

Vi åpnet også i byens stiligste lokaler i gamle Fredrikstad Motorfabrikk i oktober 2015, samme meny, samme service og samme Vertskap!

SE VÅRE PRISER NEDERST PÅ SIDEN.

I vår Spisestue tar vi imot fra 2 til 30 gjester, og vår Havestue har  plass til 60, Gamlestuen tar opp til 12 gjester. Vi har lokaler i Fredrikstad som rommer opp til 100 personer hele året. Vi har rolige konferanselokaler med tilgang på lerret, flipover og prosjektor. Vi har 14 soverom, alle er fullstendig nyoppusset. Soverommene våre er lyse og rolige med gode senger.

Hva med en tur i Vinkjelleren? 

Vi utarbeider hver dag en dagens meny, den og passende drikke vil bli anbefalt ved bordet, men det passer selvfølgelig helt fint å forhåndsbestille en egen utarbeidet meny hvis man kommer en større gruppe eller skal ha selskap.

Hvaler Gjestgiveri tilbyr konferanser fra kr.2.390,- pr. gjest pr. døgn.

Kun overnatting med frokost koster fra kr.1.390,- til kr.1.690,-pr. rom pr. døgn, dette avhenger av hvilken st6ørrelse man ønsker på rommet.

Våre Klassiske Menyer koster fra kr.650,- for 3 retter, fra kr.850,- for 5 retter - og det er selvfølgelig mulig å få 7 retter også, den koster fra kr.990,-

Velkommen! Her eller der!

 

Ring oss gjerne om dere har spørsmål! 69378200