Hos oss

Fredelig og naturlig på Hvaler!

Når du føler behov for et godt måltid, feire noen, å ha et viktig møte, koble av, sove godt eller la deg underholde; kom til oss!

SE VÅRE PRISER NEDERST PÅ SIDEN.

I vår Spisestue tar vi imot fra 2 til 30 gjester, og vår Havestue har  plass til 60, Gamlestuen tar opp til 12 gjester.  Vi har rolige konferanselokaler med tilgang på lerret, flipover og prosjektor. Vi har 14 soverom, alle er fullstendig nyoppusset. Soverommene våre er lyse og rolige med gode senger. Vi tar også imot ditt kjæledyr om du vil medbringe det på reise.

Hva med en tur i Vinkjelleren? Hva med et matkurs? Hva med "Latter og Bobler" en halvtime med Gjestgiveren som aperitiff før måltidet?

Vi utarbeider hver dag en dagens meny, den og passende drikke vil bli anbefalt ved bordet, men det passer selvfølgelig helt fint å forhåndsbestille en egen utarbeidet meny hvis man kommer en større gruppe eller skal ha selskap.

Hvaler Gjestgiveri tilbyr konferanser fra kr.2.390,- pr. gjest pr. døgn.

Kun overnatting med frokost koster fra kr.1.490,- til kr.1.990,-pr. rom pr. døgn, dette avhenger av hvilken størrelse man ønsker på rommet.

Våre Klassiske Menyer koster fra kr.700,- for 3 retter, fra kr.920,- for 5 retter, Gjestgiveren foreslår gjerne passende vinmeny eller saftmeny til.

Velkommen! 

 

Ring oss gjerne om dere har spørsmål! 69378200