Førjul og vinter

Førjul og vinter Vi ønsker velkommen til bords både ute på Gjestgiveriet på Hvaler og på Motorfabrikken i byen! Uansett hvor dere velger å være lover vi dere god mat, spennende viner og søte og blide ansatte som passer på!


Førjulen skal være en hyggelig tid, men ofte drar hverdagslivet oss med i en runddans vi ikke alltid greier å ta pause fra. Hos oss ønsker vi at skuldrene senker seg og den lune og hyggelige stemningen som fyller husene våre skal smitte over på de som smaler seg rundt bordene våre, det være seg her ute på Gjestgiveriet eller der inne på Motorfabrikken.

Førjulsmenyen består av flere retter, man kan velge bare to på hvedager, eller 3 eller fler i helgene. 2 retter koster kr.450,- pp, 3 retter kr.650,- pp, og 5 retter kr.850,- pp. Drikke til maten velger dere på forhånd eller ved bordet, det velger dere selv.

For de som ønsker tradisjonell julemat lager vi også det, på forhåndsbestilling, spør oss om meny ved å sende en mail til post@hvalergjestgiveri.no

Vi kommer også til å holde åpent i januar, februar og deler av mars, er det noe dere ønsker å feire, trenger dere et sted for forretningsmiddag, eller en vennesammenkomst, bare ta kontakt! 69378200/post@hvalergjestgiveri.no

 

Vi kommer tilbake til eventer i vinter, blandt annet planlegges det noe hyggelig rundt temaet vin, for dere som er spesielt interessert i det!