Gledelig Jul på Gjestgiveriet!

Vi gleder oss til jul!


I disse rare tider er vi stolte av å kunne fortelle dere at dere kan  få en hel Stue for dere selv her på Gjestgiveriet! Og dere kan faktisk få være de eneste på hele Gjestgiveriet om dere ønsker det! Hos oss er det trygt og fint og hyggelig.

En del datoer er allerede fullbooket, men ta kontakt for å høre om vi har plass til dere!

Vi har i år komponert en god julemeny, bestående av: 

Glaserte Vaktler

Hvalers Skjærgårdssuppe

Ovnsbakt Torsk eller Helstekt filet av Vilt

Et utvalg av oster med nøttebrød og plommechutney

Gjestgiveriets Søte Julefristelser

5 retter koster kr.900,- 3 retter koster kr.700,-

Vinmenypris avhenger av hvilke viner dere ønsker, vi har vår enkle og gode vinmeny fra kr.550,- og så har vi Vertskapets favoritter fra kr.700,- Vi serverer selvsagt et godt alkoholfritt alternativ, og øl i ulike vartianter, samt en liten sterk for de som ønsker det!

Når det gjelder allergier ber vi dere om å tilkjennegi disse ved reservasjon slik at vi kan tilpasse menyen, våre menyer varierer litt i innhold fra dag til dag og vil bli presentert ved bordet av våre flinke servitører som har stor kunnskap når det gjelder hvilke råvarer som er brukt i hver rett. 

Vår julesesong strekker seg fra 27.november til 20.desember, vi har åpent tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag - men dere må bestille bord på forhånd.

FØRJULSTILBUD; Ettermiddagskaffe med bakst ved innsjekking, overnatting i koselig dobbeltrom, frokost, 3 retter og aperitiff kun kr.1.500,- pp i dobbeltrom!

Tlf: 69378200/ post@hvalergjestgiveri.no

067 S16