Høstgleder 2019!

Vi ønsker hjertelig velkommen til lune høstkvelder!


118 1894

 

Her er høstens hyggelige arrangementer, både her ute på Gjestgiveriet på Hvaler og på Motorfabrikken i Fredrikstad:

 

69378200 eller post@hvalergjestgiveri.no for å bestille hyggelige høstkvelder, det være seg her eller der!

Fredag 11.oktober kl.19.00: Sort Gull - Rød Kjærlighet! Hummeraften på MOTORFABRIKKEN.

Lørdag 12.oktober kl.19.00: Sort Gull - Rød Kjærlighet! Hummeraften på HVALER. Igjen er det duket for å feire årets hummerfiske med en fabelaktig meny bestående av hummer i alle varianter, det er kun desserten som ikke har hummer i seg! En liten vinsmaking med Gjestgiveren først, og så 5 retter kun kr.950,- pp.  Drikke til maten kommer i tillegg. LEDIGE ROM PÅ HVALEREKVELDEN!

 

18.-19.oktober og 25.-26.oktober - HØSTGILDET PÅ MOTORFABRIKKEN! Vi fortsetter å lage og servere deilige retter utover høsten! Som tidligere år har vi i år igjen tenkt å lage skikkelige hørttakkefester med det beste naturen har å by på i denne årstiden. Interessen for disse kveldene er svært stor, og det er begrenset antall plasser. Høstgildene arrangeres i samarbeid med våre utmerkede leverandører, og derfor blir prisen så sympatisk lav som kr.950,- pp for aperitiff og meny, drikke til måltidet kjøpes i tillegg.Mrk: Disse kveldene har en set meny, hvilket betyr at man bør velge seg en annen kveld om man har føringer når det gjelder innhold, som vi mer enn gjerne tilpasser de enkeltes ønsker resten av året. NB: Høstgildene foregår på Motorfabrikken. PÅMELDING; post@hvalergjestgiveri.no Vi har begrenset antall plasser på Høstgildene.

 

Lørdag 2.november - HÆLLÆVIN PÅ MOTORFABRIKKEN! Kl.19.00. Vi har bestemt oss for å lage en hyggelig vinkveld denne aftenen, i god høstånd, dog uten kostymer og knask eller knep! Gjestgiveren tar dere først med på en liten smaking av gode høstviner og forteller litt om hvordan vinhøsten 2019 blir. Så spiser vi et deilig 4-retters måltid med retter fra hav og land, hvor vi også anbefaler passende drikke til måltidet, benytt anledningen til en hyggelig vennekveld før julebordsmaratonen starter! Pris pp er kr.850,- inkl vinsmaking og 4 retter. PÅMELDING: post@hvalergjestgiveri.no NB! Begrenset antall plasser!

 

Lørdag 9.november - RØDT OG VILT PÅ MOTORFABRIKKEN! kl.19.00. Bli med på en VILL aften! Vi serverer kun ville råvarer levert av små leverandører som fisker, jakter, samler og sanker, deriblandt Vertskapet selv. Disse råvarene blir så satt sammen til et vilt måltid bestående av råvarer fra vann, himmel, skog og land, i godt selskap med gode venner blir dette en fin kveld før julestresset starter. Pris pp er kun kr.950,- pp for 5 retter. Drikke til maten kommer i tillegg. Påmelding på mail eller telefon. NB! Begrenset antall plasser!

PÅMELDING; post@hvalergjestgiveri.no

 

Har dere lyst på en firmasamling før julebordstiden kommer? Hvorfor ikke fylle opp en av temakveldene for dere selv? Dere velger om det blir på Hvaler eller i Fredrikstad.

Spørsmål? Bestilling? Ring eller mail oss gjerne! 69378200 eller post@hvalergjestgiveri.no