Julebord!

Vi gleder oss til jul!


Om dere ønsker å ha et deilig julebord ute på Gjestgiveriet i havgapet eller i byens kuleste lokaler på Motorfabrikken er tiden inne for å bestille det nå - vi har plass til opp til 60 i Havestuen på Hvaler og der har vi 14 doble rom til overnatting. På Motorfabrikken har vi plass til ca 100 i våre salonger, 60-70 i Salen, 24 i Elvestuen, eller ca 30 i Motorrommet, som er mest skjermet om man skulle ha behov for det. 

Vi har deilige julete menyer, i år kan man velge om man vil ha kjøtt eller fisk til hovedrett.

 

5 retter koster kr.860,- 3 retter koster kr.680,-

Vinmenypris avhenger av hvilke viner dere ønsker, vi har vår enkle og gode vinmeny fra kr.550,- og så har vi Vertskapets favoritter fra kr.700,- Vi serverer selvsagt et godt alkoholfritt alternativ, og øl i ulike vartianter, samt en liten sterk for de som ønsker det!

Når det gjelder allergier ber vi dere om å tilkjennegi disse ved reservasjon slik at vi kan tilpasse menyen, våre menyer varierer litt i innhold fra dag til dag og vil bli presentert ved bordet av våre flinke servitører som har stor kunnskap når det gjelder hvilke råvarer som er benyttet i dagens meny.

Vi er kjent for god service og tilstedeværelse, vi er også et godt sted for et firma å være for seg selv, det er bare å ta kontakt nå for å sikre seg ønsket sted helt alene!

Vår julesesong strekker seg fra 12.november til 21.desember, vi har åpent onsdag, torsdag, fredag og lørdag - men dere må bestille bord på forhånd.

 

RING ELLER MAIL OSS FOR ET TILBUD!!

Tlf: 69378200/ post@hvalergjestgiveri.no

067 S16