SommerfestiHvaler 2018

Snart er sommeren her! Vi har gleden av å ønske mange flotte artister velkommen hit til Gjestgiveriets Plen og Underholdningstelt - og så dere da!


SommerfestiHvaler 2018 - Vi presenterer stolt:

7.juli: Bo Kaspers Orkester og Christel Alsos på Plenen kl.19 til 23

Pris pr billett er kr.505,- pluss gebyr kr.35,- på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøp direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Både rom og Viptilbud er fullbooket

 http://www.ticketmaster.no

15.juli: Pippi på de sju hav! Familieforestilling i Underholdningsteltet kl.14.30

Vi gleder oss stort til å bli med Pippi ut på de sju hav for å lete etter papaen sin som har blitt røvet! BLI MED DERE OGSÅ!!!! Vi åpner området klokken 12.30, da setter vi klart leker og serverer hyggelig og enkel mat og brus og is og godteri, og så kommer det en liten hvit hest som alle barna kan få hilse på. og hvis det er varmt kan barna også kjøle seg ned i vannsprederen! Ta med godt humør, latter og badetøy!

BILLETTER PÅ TICKETMASTER.NO, og i døren så langt det rekker!

 

 

20.juli: Kari Bremnes med band, på Plenen, kl.20.30               

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass på Plenen eller sitte inne i restauranten kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan kjøpes på Ticketmaster kr.390,- + kr.30,- i avgift. Rom og bord i restauranten er fullbooket.

 

21.juli: Dance With a Stranger på Plenen! Med oppvarmnig: Polyester. Kl.19 til 23

Dørene åpner kl.17, og det er mat og drikke på området, samt benker. Disse kara kommer med glede til Plenen for å underholde dere midt i sommeren!Vi gleder oss over å ha dem her, og det blir garantert en kveld med mange kjente og kjære låter, og god anledning til å bevege på rockefoten! Kun billetter fås kjøpt på ticketmaster.no kr.355,-pr stk. Vipplasser får dere bestilt via oss, disse koster kr.1.300,- for billett, 3 retter, kaffe og plass inne med mulighet til å gå inn og ut av vipområdet som dere ønsker. Rom er nå fullbooket.

 BILLETTER FÅS KJØPT PÅ TICKETMASTER.NO!!!!

 

24.juli: Magnus Grønneberg, Intimkonsert i Underholdningsteltet kl.21     

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.380,- pluss kr.30,- i avgift. Det er fullbooket både på bord og i restaurasnten, men fortsatt billetter å få på www.ticketmaster.no!

 

25.juli: Heine Totlands Rock and Roll Circus i Underholdningsteltet kl.21

Nå blir det fart i rockefoten i Underholdningsteltet! Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte her hos oss. Kun billett kan kjøpes på Ticketmaster kr.370,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

 

26.juli: Jan Eggum, Intimkonsert i Underholdningsteltet kl.21               

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan kjøpes på Ticketmaster kr.370,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

 

27.juli: Violet Road og Dr.Hook på Plenen kl.19 til 22.30-23                                 

DØRENE ÅPNER KL.17!!! Pris pr billett er kr.505,- + kr.35,- i avgift på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøpt direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom er nå fullbooket!

http://www.ticketmaster.no

28.juli: Trang Fødsel og Postgirobygget på Plenen kl.19 til 23                             

DØRENE ÅPNER KL.17!!!!   Pris pr billett er kr.505,- + kr.35,- i avgift på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøpt direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom er fullbooket.

 

29.juli: Hilde Louise Asbjørnsen med band kl.20.30 i Underholdningsteltet

Nå kommer norges jazzdiva nummer 1 på gir oss heit musikk fra scenen! Dere kjøper billetter til konserten hos Ticketmaster, eller så kan dere også bestille konsertpakke hos oss med mat og billett. Pris pr billett pr konsert er kr.370,- + kr.30 i avgift. Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass koster kr.1.050,- og forhåndsbestilles direkte hos oss. Vi har ledige rom for overnatting!

 

Sommerlukking med Ingrid Bjørnov i Underholdningsteltet kl.19

Tradisjoner er til for å holdes!!! Ingrid kommer og lukker SommerfestiHvaler 2018. Konsertpakke kr.1.050,- for 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet - må forhåndsbestilles. Kun få ledige bord, etter konserten. Kun billetter får dere kjøpt på Ticketmaster kr.390,- + kr.30,- i avgift.

Bestilling av bord, konsertpakker, vipplass og rom gjør dere på mail eller telefon til oss!

post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

http://www.ticketmaster.no