SommerfestiHvaler 2018

Snart er sommeren her! Vi har gleden av å ønske mange flotte artister velkommen hit til Gjestgiveriets Plen og Underholdningstelt - og så dere da!


SommerfestiHvaler 2018 - Vi presenterer stolt:

7.juli: Bo Kaspers Orkester og Christel Alsos på Plenen kl.19 til 23

Pris pr billett er kr.505,- pluss gebyr kr.35,- på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøp direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom kan bookes om man benytter seg av Viptilbudet.

 http://www.ticketmaster.no

20.juli: Kari Bremnes med band, i Underholdningsteltet, kl.21              

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.390,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

22.juli: Sondre Lerche, Intimkonsert i Underholdningsteltet, kl.21        

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster Kr.370,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

24.juli: Magnus Grønneberg, Intimkonsert i Underholdningsteltet kl.21     

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.380,- pluss kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

25.juli: Heine Totlands Rock and Roll Circus i Underholdningsteltet kl.21

Nå blir det fart i rockefoten i Underholdningsteltet!Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte her hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.370,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

26.juli: Jan Eggum, Intimkonsert i Underholdningsteltet kl.21               

Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.050,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.370,- + kr.30,- i avgift. Vi har ledige rom for overnatting!

 

27.juli: Violet Road og Dr.Hook på Plenen kl.19 til 22.30-23                                 

Pris pr billett er kr.505,- + kr.35,- i avgift på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøpt direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom kan bookes om man benytter seg av Viptilbudet.

http://www.ticketmaster.no

28.juli: Trang Fødsel og Postgirobygget på Plenen kl.19 til 23                             

Pris pr billett er kr.505,- + kr.35,- i avgift på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøpt direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.500,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom kan bookes om man benytter seg av Viptilbudet.

 

29.juli: Espen Beranek Holm med band kl.18, etterfulgt av Hilde Louise Asbjørnsen med band kl.20.30 i Underholdningsteltet

Espen Beranek Holm vil ta dere med på en musikalsk reise i norsk humors gullalder sett med nye briller, og etterpå kommer norges jazzdiva nummer 1 på gir oss heit musikk fra scenen!Dere kjøper billetter til begge konsertene hos Ticketmaster, eller så kan dere også bestille begge konserten hos oss med eller uten konsertpakke. Pris pr billett pr konsert er kr.370,- + kr.30 i avgift. Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass koster kr.1.050,- og forhåndsbestilles direkte hos oss. Vi har ledige rom for overnatting!

Sommerlukking med Ingrid Bjørnov i Underholdningsteltet kl.19

Tradisjoner er til for å holdes!!! Ingrid kommer og lukker SommerfestiHvaler 2018. Konsertpakke kr.1.050,- for 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet - må forhåndsbestilles. Kun billetter får dere kjøpt på Ticketmaster kr.390,- + kr.30,- i avgift, eller bestille via oss.

Bestilling av bord, billetter, vippakker og rom gjør dere på mail eller telefon til oss!

post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

http://www.ticketmaster.no