Våren kommer snart!

Våren - eller foråret! Vi kan by på deilig kvelder i vårmånedene, og jo varmere og lysere det blir; jo nærmere kommer tiden hvor vi flytter ut på landet igjen - så benytt sjansen til å få med dere en smakfull dag eller kveld på Motorfabrikken nå på foråret!


I Danmark kalles vår for forår, og det liker vi! Vi har mange hyggelig måneder foran oss i foråret som kommer, og vi ønsker å gi dere en skikkelig god vårfølelse! Vi inviterer til:

 

30.-31.mars og 1.april: Påskekafe på Motorfabrikken!

Vi gjentar suksessen med kafe i våre flotte lokaler langs elven, skjønt kafe; dere får den alltid gode restaurantmaten til Hvaler Gjestgiveri! Vi åpner dørene klokken 14 på Langfredag og vil serverer gode retter med påskepreg denne dagen, Påskeaften og 1.Påskedag frem til klokken 18. Dere må gjerne bestille bord på forhånd, det er alltid hyggelig! Telefon: 69378200

 

Fredag 13.april: Vinkveld med Michele Satta på Motorfabrikken!

Det er faktisk vinmakerens arving og sønn som kommer; Giacomo Satta, sjarmerende, full av kunskap og med svært gode viner i kofferten! Da han var hos oss sist, da på Hvaler, solgte vi ut 2 fulle kvelder! Her har vi kun lagt opp til 1 kveld, så det er viktig å bestille så fort man kan! Begrenset antall plasser, ca 15-20 plasser igjen. Pris for 4 retter, vinmakerens hyggelige kommentarer og tilstedeværelse rundt bordene og hans utsøkte viner: kr.1.400,- pp. Meld dere på på post@hvalergjestgiveri

 

17.mai på Motorfabrikken!

Vi har det alltid hyggelig på 17.mai; god mat, rolige omgivelser og god tid er mangelvare denne dagen, det finner dere hos oss! Ring allerede nå og bestill bord! Bordsettinger kl.12, 14.30 og 17.30 - velkommen til en fin og dannet nasjonaldag!