Vinsmaking, matkurs og kåserier

Vi ønsker med glede velkommen til matkurs og vinsmakinger! Gjestgiveren har gjennom mange år gledet tusenvis av mennesker med sine kåserier om smak - og vil gjerne fortsette med det.


Gjestgiveren har selv valgt å kalle sitt hovedkåseri for "En reise i smakens verden". Her tar han sikte på å ikke kjede dere for mye med jordsmonn, årstall og andre opplysninger som man lett glemmer, men fokuserer på smak, lukt, farge og forskjellige kombinasjoner av matsmaker som går til de forskjellige vinene. Det hele toppet med gode historier og mye latter! Vi garanterer en uforglemmelig og svært lærerik seanse. Gjestgiveren liker godt å "være" underholdningen før et måltid, og har mange forskjellige smakinger han kan ta dere med på; boblesmakinger, rødviner fra spesielle områder, "garasjeviner", oljesmakinger, saftsmakinger! Vi arrangerer også kokkekurs, sausekurs og pastakurs - her er også Fru Elgheim hjertelig tilstede!

Pris etter nærmere avtale - ta kontakt med oss på tlf.: 69 37 82 00 spør etter Fru Elgheim, som er den som organiserer det hele.