Mat og vin

Vertskapet ønsker hjertelig velkommen til gode og hyggelige måltider på Gjestgiveriet! Vi har bestemt oss for å gi dere gode smaker og hyggelig tilstedeværelse og trygge glade omgivelser når dere kommer på besøk!


 I snart 20 år har det blitt servert førsteklasses menyer her på Gjestgiveriet. Disse har vi nå valgt å kalle "Gjestgiverens Klassiske menyer" og er sammensatt av det antall retter gjesten ønsker og råvaretilgang. Det er i disse menyene dere vil finne de populære signaturrettene som har gjort Gjestgiveriet kjent.

Hvis dere ønsker servert noe enklere enn 3, 4, 5, og 6 retter så er vi åpne for det! Vi har deilige koldtbord å by på, og noen ganger er 2 retter nok. Ta kontakt med oss for et tilbud.

post@hvalergjestgiveri.no

Vi er mener at dere som velger å spise hos oss, uansett anledning, skal få være med og mene noe om hva som skal serveres når dere kommer, vi er jo tross alt opptatt av hva gjestene våre vil ha og liker!

Mange spør oss hvordan en Klassisk meny kan se ut. Den kan faktisk se sånn ut:

* Lettrøkte kamskjell med salat og ørretrogn 
* Kremet blomkål- og blåskjellsuppe med sjøørret og et utvalg av fenikkelsmaker
* Lettristet piggvar på sautert savoykål, erte- og trøffelpure og en choronsaus
* Glaserte vaktler, rødløk kompott, smørstekte kantareller, urtesjy og nypoteter
* Pasjonsfruktmousse og himmelsk lapskaus

Pris for 3 retter er fra kr.690,- Pris for 5 retter er  fra kr.870,-

Menyene varierer med tilbehør og tilberedningsmåte fra dag til dag, og ikke minst holder vi oss i størst mulig grad til råvarer som faktisk er i sesong!

Vår Vinkjeller har et hyggelig variert utvalg av vin som for det meste er hentet fra Italia, men vi har også gamle viner fra Frankrike, og nye viner fra Spania!

Vi kaller det; Måltider med mening!