Skreddersøm i alle ledd - her eller der!

Vi ønsker at alle gjester som kommer til oss, eller ønsker at vi skal komme til dem, skal få den best tenkelige feiringen man kan, eller faktisk så bra at det nesten er utenkelig! Vi har kompetansen og erfaringen som skal til for å skape ditt perfekte selskap.


Vertskapet på Hvaler Gjestgiveri strekker seg langt for at ditt selskap skal bli akkurat slik du ønsker at det skal bli, og gjerne enda bedre enn dere hadde trodd og håpet. Vi har gjennom 25 år i bransjen arrangert nærmere 600 brylluper av forskjellig format og tusenvis av små og store feiringer og arrangementer. Vi bruker den tiden som skal til for å finne frem til det som gjør at akkurat deres feiring blir unik.

Vi arrangerer flotte tilstelninger, og vi kommer gjerne til et annet sted dere har valgt for å levere akkurat samme gode kvalitet!  

Et selskap hos oss kan i sommermånedene (juni-juli-august) være på opp til 120 personer i vårt flotte Telt, ellers så tar våre Stuer på Hvaler opp til 80 personer. NB; Antall og avstander vil følge FHIs krav ift Covid 19 i den tiden det er nødvendig.

Et bryllup hos oss inkluderer alt fra man kommer til mottagelsen til man skal gå og legge seg, og koster fra kr.2.300,-2.500,- pp og oppover, alt etter som hva man ønsker skal bli servert og drukket.

Ring oss gjerne om dere har spørsmål angående en feiring: 69378200 eller mail til post@hvalergjestgiveri.no